Zonder vrijwilligers geen goed onderhouden Westerkerk. Hierboven wordt een grafsteen weer eens grondig schoongemaakt. Maar er is heel veel meer te doen dan schoonmaken alleen.

Terecht dat vrijwilligers ‘het cement’ van de samenleving worden genoemd. Voor de Westerkerk zijn ze een onmisbare schakel voor het behoud en het voortbestaan van ons historische monument.De waarde van het vrijwilligerswerk moeten we aflezen aan wat vrijwilligers doen. En dat is heel wat!

Ze zetten zich dagelijks in voor het veelzijdige werk dat zich in onze kerk voordoet. Van horeca werkzaamheden tot bouwactiviteiten en van schoonmaken tot het organiseren van evenementen.

Onze vrijwilligers geven er blijk van dat ze om de Westerkerk geven.

Een ding hebben ze met elkaar gemeen; zij voelen zich er vaak erg verantwoordelijk voor dat allerlei voorzieningen en evenementen in onze kerk goed lopen. Ze lopen niet weg voor verantwoordelijkheden en houden van aanpakken!

Wil jij ook vrijwilliger worden, samenwerken in een leuk team en je inzetten en bijdragen aan het voortbestaan van ons prachtige monument? Dan ben je welkom! Interesse? Stuur een e-mail naar bureau@westerkerkenkhuizen.nl

One Comment

Leave a Reply