Orgeldiners

Dineren voor het orgel!

Breng een bezoek aan de Westerkerk, kijk met uitleg naar en in het orgel en/of bezoek de Librije met daarna een diner in de oude HBS.

Vijf jaar geleden zijn we begonnen met de orgeldiners (naar het idee van een table d’hotes) om geld in te zamelen voor het te bouwen orgel. Na het orgelconcert in de Westerkerk en uitleg over het orgel na afloop ging het gezelschap naar de overkant, de oude HBS om daar te genieten van een vijf gangendiner met bijbehorende wijnen (ad €75 p.p), waarbij de hele opbrengst ten goede kwam aan het orgel. Er zijn in totaal ongeveer 10 diners geweest dus € 9000 voor het orgel! De recensies waren lovend!

We stoppen echter met het zelf werven van dinergasten, maar laten dat nu aan de deelnemers zelf over volgens de nieuwe formule:

MELD JE AAN ALS GROEP!!

Wil je als bestuur, vriendengroep of familie eens op een andere manier iets vieren of gewoon bijeenkomen en ook nog de bouw van het orgel in de Westerkerk ondersteunen, dan is daar nu de gelegenheid voor. Je kunt een diner plannen na een orgelconcert (er zijn er 14 dit jaar, zie de folder of de website www.westerkerkenkhuizen.nl) of een aparte afspraak maken voor een bezoek aan het orgel, de kerkenraadskamer en/of de Librije en daarna aan de overkant een 5-gangen diner inclusief wijn. Kosten €75 p.p. en ook nu weer gaat de hele opbrengst naar het orgel.

Er is plaats voor 12 personen, iets meer of minder in overleg.
Er is al een familie, een stichtingsbestuur en een groep professionals geweest. Wederom een succes!
Aanmelden: Tineke van der Linden, lind3550@planet.nl