Op vrijdag 16 december, aan de vooravond van Lichtjesavond en ruim een week voor Kerst is dit dé mogelijkheid om alvast goed in de stemming te komen.
Een sfeervol kerstconcert van het Enkhuizer Koor in de feestelijk versierde en verlichte Westerkerk. Iedereen kan deze avond in afwisseling met koor en solisten uit volle borst meezingen met oude en nieuwe kerstklassiekers, van Komt Allen Tezamen en Stille Nacht tot Jingle Bells en Happy Xmas.

Solisten Mirjan Betjens (sopraan), Esther Meulmeester (panfluit) en Dub de Vries (orgel) traden afgelopen zomer al met veel succes op bij het ‘meezingconcert’ van het Sneeker mannenkoor. Nu voeren zij prachtige kerstmuziek uit. De muzikale leiding berust bij koordirigent Majan Wiersma, met pianobegeleiding van Simon de Boer.

Toegang is vrij, maar een vrijwillige bijdrage na afloop van het concert wordt uiteraard op prijs gesteld! Zaal open om 19.30 uur.

Het bedrag dat zal worden opgehaald zal door een anonieme, gulle gever óók worden geschonken aan Oekraïne!

Met dank aan Ranzijn Tuin & Dier voor de bijdrage in de versiering van het podium.

Op 17 december kunt u opnieuw genieten van het Enkhuizer koor. Na de opening van Lichtjesavond treden niet alleen zij op, maar ook Geanne van Soelen en Dick Grasman, le Cannadh en Christmas Carols. Er is warme chocolademelk om de ergste kou te verdrijven!

Leave a Reply